Cel·lebració Primer de Maig de 2020

En un context de confinament, la Pastoral Obrera de Lleida ha celebrat, per mitjans telemàtics, la Missa del Primer de Maig. A causa de les difícils circumstàncies, enguany ha estat una celebració íntima on hem participat només un grup reduït de persones. Hem intentat viure-la en comunió, tot i les mancances, per exemple, de no poder compartir l’Eucaristia o donar-nos la Pau en persona.
Hem tingut present el manifest de la Pastoral Obrera de Catalunya, sentint-nos units als altres Moviments Cristians que també tenen com a referència el Món del Treball.
Estem preocupats per les greus conseqüències socials que ja està tenint aquesta crisi sanitària i pensem que hem d’afrontar-la canviant antics models, valorant els serveis públics, donant dignitat a les persones que fan tasques assistencials en condicions de precarietat i assegurant espais de trobada i expressió de tots els treballadors i treballadores.
Preguem i desitgem el millor per a tots els malalts i les seves famílies i per a que es superi aquesta situació i puguem trobar-nos aviat en persona.