Actes del Primer de Maig 2019

Com cada any, la Pastoral Obrera de Lleida va celebrar els actes en record del dia del treball.
En aquesta ocasió la Eucaristia es va fer a la parròquia de Santa Maria Magdalena. Un grup nombrós de la comunitat parroquial s'hi va unir i van valorar molt positivament la dinàmica i la temàtica. Es va integrar la lectura del manifest dins de l'ordre de la litúrgia tot integrant els temes amb el perdó, la pregària universal i l'ofertori.
Com ja es costum, en els mateixos locals parroquials es va oferir un senzill esmorzar a base de coca i xocolata de comerç just.
Desprès de que les persones que ho van desitjar es van unir a la manifestació convocada pels sindicats, un grup reduït va compartir un dinar de germanor a la granja escola "Castell de Saidia". El dinar és un costum que havia estat habitual anys enrere pel Primer de Maig i que s'havia deixat de fer. Les persones que hi van participar ho valoren positivament i creuen que es podria continuar fent, tot invitant a més persones a unir-s'hi.
A la Pastoral Obrera de Lleida hi participen actualment, a part de l'ACO, la comunitat Salesiana i la Fundació Jaume Rubió i Rubió.